Friday, May 27, 2016

Evenimente in Bucuresti 28-29 Mai

East European Comic Con 2016 

East European Comic Con 2016 are loc la Romexpo, Bucuresti, in perioada 27-29 mai
East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai.



T-Festival este cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor si muzicii tribute.
T-Festival revine în forță în 2016 cu și mai multe surprize pentru pasionații de camioane, motociclete și muzică bună. De anul acesta, T-Festival înseamnă și cel mai mare eveniment de muzică cu trupe tribute organizat în România. Festivalul va avea loc, în perioada 27-29 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii. 
 
 
Imagine Festival
IMAGINE Festival, un eveniment gândit ca o experienţă multisenzorială – muzică, arte vizuale, spații şi ateliere interactive.

Ia o pauză de la agitația urbană și ReCreează-te în inima Pădurii Snagov, în perioada 27-29 mai. 
 
 
Bounty Fair este evenimentul lunar de handmade si design romanesc!

Bounty Fair este evenimentul de handmade romȃnesc cu cele mai multe ediții pe parcursul unui an.
Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta, pentru o doză de destindere de weekend! 
Romanian Design Week este cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. Este primul proiect dedicat în întregime designului românesc, care se adresează atât publicului larg, cât și profesioniștilor. Printr-un eveniment care are loc anual, Romanian Design Week (RDW) trasează o hartă a evenimentelor și a spațiilor ce promovează designul și toate disciplinele acestuia - arhitectură, grafică, modă, design de obiect. Romanian Design Week caută și promovează proiecte multidisciplinare care pot reprezenta exemple de bune practici pentru colaborările dintre designeri și producători, dintre profesioniștii ce provin din discipline diferite, dintre designeri și distribuitori.

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...