Sunday, April 19, 2015

Evenimente in BUCURESTI

 

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente SMAEB 2015

 Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie. SMAEB 2015 va avea loc în perioada 17-19 Aprilie în cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO, pavilioanele C1, C2 şi C4

În paralel cu SMAEB, se va desfăşura şi EXPOBIKE - Salonul de Biciclete şi Accesorii 2015, ajuns la a VI-a ediţie. Cele două evenimente vor avea loc în aceeaşi zonă, vizitatorii având acces în baza biletului sau invitaţiei la ambele locaţii.  


Fundația Kogaion 115 vă invită la “Târgul de Sfântul Gheorghe ”, organizat în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din București, Str. Monetăriei, Nr. 3, în perioada: 17 – 19 aprilie.
La târgul dedicat Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, cunoscut în tradiția populară și ca Sângiorzul, vor participa meșteri populari și meșteșugari, artiști plastici și artizani, creatori de frumos și păstrători de tradiții din mai toate zonele etnografice ale țării. Aceștia vor fi prezenți nu doar cu obiectele lucrate de ei, ci și cu povestea fiecărui meșteșug în parte, transmis din generație în generație, de sute de ani. Fie că este o mască populară, o oală de lut, un obiect de decor creat dintr-o tărtăcuță sau din pănușă, un covor țesut la război sau un minunat costum cu ipingea de la Gorj, fiecare este un produs ce păstrează identitatea neamului românesc. 

mai multe informatii aici : http://www.vinsieu.ro/

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...