Thursday, April 30, 2015

Evenimente 1-3 Mai - Bucuresti

1 mai muncitoresc @ The Barrel Bucuresti
Rîde iarăşi primăvara,/ Peste cîmpuri, peste plai,/ Veselia umple ţara,/ C-a venit Întîi de Mai!

Dragi tovarasi muncitori, uniti-va! De 1 mai, Partidul va cheama la mars!
Vineri si sambata, de la 23.30, la The Barrel pornim in pas de defilare spre o seara de distractie pur romaneasca! Tu pune-ti uniforma , castile si ochelarii de protectie le asiguram noi. 

Vineri 1 Mai 2015 23:30 - Duminică 3 Mai 2015
Str. Smardan, nr 27 

 

 

Evenimentele "Mai Folcloric" și "Mai Pop-Rock" reunesc nume importante ale muzicii și dansului românesc de diferite genuri.
Vineri, 1 mai, are loc concertul "MAI FOLCLORIC", ediția a II-a. Evenimentul are loc în PARCUL TITAN (Intrarea Liviu Rebreanu), între orele orele 17,00-22,00 pe scena de lângă lac.

Invitați: Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Nicoleta Voica, Aneta Stan, Mioara Velicu, Maria Butaciu, Gheorghe Turda, Dumitru Zamfira, Gelu Voicu, Teodor Busnea, Ansamblul Transilvania din Baia Mare.

Pe 2 mai, va avea loc concertul "MAI POP ROCK", ediția a II-a. Evenimentul se desfășoară între orele 18,00-22,00 în Parcul Titan. Vor cânta: Connect-R, Elena Gheorghe, Florin Ristei & Freestay iar deschiderea va fi asigurată de formația Superchill.
 
FESTIVALUL "MICILOR DOLOFANI" are loc in perioada 01-03 mai 2015 in Parcul IOR (in fata Bisericii Maramuresene)
De vineri pana duminică, de la ora 10.00 pana la ora 21.00, producatori, artizani si negustori se vor aduna in Parcul IOR pentru un festival gastronomic in cinstea zilei de 1 Mai muncitoresc.

Vedeta festivalului va fi binenteles micul pregatit in mai multe dimensiuni si anume micul de un metru, micul de jumatate de metru, micul de un sfert de metru, micul gigantic, micul dolofan, micul cel mic. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...