Friday, October 31, 2014

Evenimente in BUCURESTI / 31 OCT - 2 NOV

Toți amatorii de desene și de povești, mici și mari, sunt invitați să viziteze expoziții de bandă desenată, caricatură și grafică satirică din Austria, Portugalia, Grecia, Spania, Cehia, Polonia, Franța, Ungaria, Valonia-Bruxelles, Germania, Belgia și România, să-i întâlnească pe artiștii și pe curatorii invitați, să participe la discuții, prezentări și ateliere, să vizioneze filme de animație, să răsfoiască albume și reviste și să cumpere titluri atractive de bandă desenată și de roman grafic.

EXPO HOME DESIGN , WORLD TRADE CENTER, BUCURESTI, 31 0CTOMBRIE - 2 NOIEMBRIE.
 

Andrew Profesional Consulting, va invita la EXPOZITIA "EXPO HOME DESIGN", WORLD TRADE CENTER, SECTOR , BUCURESTI, perioada 31 OCTOMBRIE -02 NOIEMBRIE 2014.
Pentru editia din acest an, firmele specializate, au ales sa prezinte publicului vizitator cele mai noi produse si inovatii din domeniu.




Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 - eveniment sustinut de catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile  


  Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA este organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Cea de-a XIX-a editie se va desfasura in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, ocupand 8 pavilioane (C1, C2, C3, C4, C5, C6, D2, E2) si toate platformele exterioare.



SRABATOARE SI TRADITII DE SFANTUL DUMITRU, 22 OCTOMBRIE-02 NOIEMBRIE, PARCUL LUMEA COPIILOR, SECTOR 4, BUCURESTI
Avem placerea sa va invitam sa participati la CEL DE AL 2 LEA M MARE EVENIMENT AL TOAMNEI DIN SECTORUL 4, PARCUL LUMEA COPIILOR-BUCURESTI, ''TARG TRADITIONAL DE SFANTUL DUMITRU'', in perioada 22 oct-02 noi. 2014, timp de 11 zile. 


Kilipirim, targul de la care puteti cumpara carti reduse cu pana la 90%
Daca treceti pe la Unirea, etajul 2, aripa Calarasi, in intervalul orar 10:00 - 22:00 o sa aveti ocazia sa cumparati carti cu reduceri substantiale, de pana la 90%, din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Organizat de UNITER, Ministerul Culturii, Primaria municipiului Bucuresti si ARCUB, Festivalul National de Teatru va avea loc in perioada 24 octombrie – 2 noiembrie 2014.
Directorul artistic al Festivalului este criticul de teatru Marina Constantinescu, ce preia, pentru a doua oară, direcţia evenimentului. 

Experienta Caravaggio - Expozitie multisenzoriala pentru nevazatori si deficienti de vedere (Expozitii - Muzeul Colectiilor de Arta , Bucuresti, Romania)

-

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...