Friday, October 17, 2014

Evenimente in Bucuresti / 17- 19 OCT


Targul Tehnic International Bucuresti 2014 la Romexpo

Targul Tehnic International Bucuresti este un eveniment simbol pentru Romexpo si o manifestare de avengura pentru economia nationala, ce nu trebuie sa lipseasca din agenda oricarui specialist in domeniu.
Cea de-a 40-a editie se va desfasura in perioada 15-18 octombrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Pavilioanele A, C2, C4, C5, C6 si platformele 1,2,3 si 4.

INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii va avea loc intre 15-18 octombrie 2014, in Pavilionul C2 din Centrul Expozitional Romexpo Salonul se adreseaza inventatorilor, cercetatorilor, academicienilor si tuturor celor care impartasesc ideea ca inovatia este motorul pe care se bazeaza evolutia. Asadar, la acest eveniment sunt invitati sa expuna inventatori persoane fizice, universitati, institute de cercetare, companii private, institutii si organizatii publice sau private. 

 Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 17 până în 19 octombrie 2014, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 un nou târg de toamnă. 

Vineri, 17 octombrie, în Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaule, îşi deschide porţile Festivalul ROADELE TOAMNEI, festivalul dedicat belsugului acestui anotimp, traditiilor si produselor româneşti autentice. Festivalul îşi propune să fie mai mult decât un simplu târg de produse tradiţionale - o oază de gastronomie românească autentică şi tradiţii populare, căci, începând cu ediţia din acest an, ROADELE TOAMNEI se află într-un parteneriat cu CONTRACPUNCT Talent Fest . CONTRACPUNCT Talent Fest, aflat la a noua editie, reprezintă un concurs de muzică, dans şi teatru pentru copii. La selecţia care va avea loc pe 18 si 19 octombrie în Parcul Herăstrău sunt aşteptaţi peste 200 de copii înscrişi în concurs. 
 Ca in fiecare an, la final de sezon, Mountain Bike-ul pune stapanire pe Parcul Tineretului, transformat in traseu montan pentru cei mai buni 150 de rideri din Romania. Chiar daca sunt obisnuiti sa participe mai mult pe trasee montane, organizatorii “Primei Evadari”, cei de la NoMad au venit cu o alternativa perfecta care sa concureze cu ambientul montan natural, chiar in mijlocul capitalei.

Cei mai buni 150 de rideri din Romania se vor alinia la start pe 18 Octombrie 2014, incepand cu ora 18.00, in Parcul Tineretului (intrarea dinspre Gheorghe Sincai) intr-o aventura de 35 de kilometri (7 tururi de aproximativ 5 km – cel mai bun timp per tura fiind de aproximativ 11 minute). Traseul va fi unul destul de dificil chiar si pentru cei experimentati, presarat cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris sau scari. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...