Friday, June 20, 2014

EVENIMENTE in Bucuresti 21-22 Iunie

Noaptea Studiourilor Foto – editia I - isi da startul in Bucuresti pe 20 iunie
Dupa Noaptea Agentiilor, Noaptea Galeriilor sau Noaptea Muzeelor, iata ca a venit vremea si pentru Noaptea Studiorilor Foto.
Pe 20 iunie 2014, va avea loc prima editie a acestui eveniment care-si propune crearea unei punti de comunicare intre public si fotografii cu spatii dedicate din Bucuresti.
In noaptea evenimentului, studiourile foto din Bucuresti care s-au inscris in prealabil la eveniment raman deschise dupa program, primesc publicul curios de cum arata un studio si cum se desfasoara o sedinta foto profesionala.
Plus de asta, vor fi organizate diferite activitati pentru vizitatori, precum: workshop-uri si ateliere foto, mini-sedinte foto gratuite, demonstratii de styling, etc.
Din lista studiourilor inscrise fac parte: Uncle Jeb Studio, Nikon Studio, Vertizontal, FotoCabinet, Light & Shadow Studio, Art Photo Studio, Caseta Studio, XMS Studio, Studio Foto Bucuresti, Chroma Studio, Karuka Studio, Giumbuslook, Art Klub, Venus 5 Studio, Epic. 

Bucharest International Air Show se organizeaza si anul acesta pe data de 21 iunie.
Iubitorii zborului vor avea parte de acrobatii in aer si spectacol aviatic. Momentan nu a fost stabilita inca tema show-ului, insa editia de anul trecut a fost dedicata celebrarii a 90 de ani de la infiintarea Aeroclubului Romaniei.

Sa speram ca si anul acesta intrarea la BIAS 2014 va fi libera.

Vom reveni cu detalii cand vor fi facute publice de catre organizatori.
Mai multe detalii: http://metropotam.ro/

Bucharest International Air Show
!!!!!!Din motive meteorologice, show-ul programat pentru data de 21 iunie va avea loc duminica, 22 iunie, pastrand aceleasi repere orare anuntate.
Pe 21 iunie, spectatorii vor putea urmari antrenamentele oficiale ale pilotilor si pot vizita expozitia de aviatie generala.
Concertul Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup va avea loc in cursul serii de 21 iunie.
Va asteptam duminica la BIAS 2014! Garantam un show de exceptie!
http://metropotam.ro/evenimente/Bucharest-International-Air-Show-2014-event2663487165/ 
  

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...