Friday, June 6, 2014

Evenimente in Bucuresti 7- 9 IUNIE

Festivalul International de Statui Vii 2014

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Iunie 2014 - Luni 9 Iunie 2014

Festivalul International de Statui Vivante la Bucuresti
În perioada 7-9 iunie 2014 Teatrul Masca organizează în Parcul Herăstrău cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, în buna tradiție a spectacolului nonverbal pe care o cunoașteti dar, având în plus anul acesta o participare remarcabilă de spectacole de statui vivante și grupuri statuare din Olanda, Italia și Marea Britanie. O bună parte din acestea au obținut premii importante în marile concursuri internaționale europene de lungă tradiție din Olanda, Belgia, Portugalia, Germania. 
programul festivalului aici : http://teatrulmasca.wordpress.com/ 
 

FESTIVALUL BERII

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Iunie 2014 11:00 - Duminică 8 Iunie 2014
B-dul Tineretului Nr. 2 

A DOUA EDITIE A FESTIVALULUI BERII 2014 SE VA DESFASURA IN PERIOADA 6-8 IUNIE 2014 IN PARCUL TINERETULUI LA INTRAREA DIN B-DUL SINCAI.
PE O SUPRAFATA TOTALA DE 2000 MP VOR FI AMPLASATE 75 CORTURI CORTURI DE 3* 3 METRI DE LA PRODUCATORI AUTOHTONI ( BERGENBIER,TIMISOREANA,TUBORG ,GOLDEN BRAU)PLUS BERE GERMANA BAVAREZA (MARZEN BIER,OETTINGER ) UNDE VOR GAZDUI SETURI DE BERARIE.
 

Piano Marathon Festival 2014

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Iunie 2014 

Zi de spectacole si concerte la Teatrul de Vara Herastrau
SIAMClassics Elvetia impreuna cu Organizatia Ador Copiii va invita sa luati parte la un eveniment muzical caritabil de anvergura cu totul si cu totul special, care va incanta toate genurile de iubitori de muzica (de la cei mai mici spectatori pana la cei mai pretentiosi ascultatori si cunoscatori ai muzicii clasice de inalta clasa) in cea mai relaxanta atmosfera in aer liber. Cu ocazia celebrarii Zilei Nationale pentru Adoptie instituita de anul acesta oficial in data de 2 iunie, organizatorii doresc sa construiasca o traditie si sa invite nume dintre cele mai importante din muzica clasica, precum si cele mai apreciate orchestre nationale si internationale. 

Cros Click! Sanatate

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 8 Iunie 2014 08:00
Piata Charles de Gaulle 

TRASEU de 3,9 km (Start - Piața Charles de Gaulles – Bd. Constantin Prezan - Piața Arcul de Triumf – Bd. Kiseleff – Piața Victoriei - Piața Charles de Gaullea - Sosire).
 

Festivalul urban Femei pe Matasari 2014

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Iunie 2014 - Duminică 8 Iunie 2014

Ajuns la a 4-a editie, Festivalul “Femei pe Matasari” sta, de data aceasta, sub semnul SCHIMBĂRII!


Femeia supusa schimbarii vs. Femeia dedicata schimbarii, totul intr-un carousel urban de stari de bine si activitati frumoase. 

3 zile, o strada, zeci de proiecte, implicare sociala, moda, dans, spectacole de teatru si o scena pe care vor urca multi artisti indragiti. 

Astfel, in primul weekend din iunie se va sarbatori schimbarea implinita de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, sotii. Femei, care au depasit limite, prejudecati, granite, realitati. Femei, pentru care s-au inventat verbele „a deveni” si „a reusi”. Femei, care au dat speranta altor femei.

mai multe aici : http://www.vinsieu.ro/

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...