Tuesday, July 30, 2013

NEWS / Poiana Urbana 2013

Cea de-a doua editie a proiectului Poiana Urbana se va desfasura in perioada 11 iulie - 29 septembrie 2013, in Piata Universitatii din Bucuresti, la “Statui” si va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie si multe alte spectacole speciale, care vor transforma centrul Bucurestiului intr-un spatiu de vacanta.
Fiecare sfarsit de saptamana din această vară va fi marcat de evenimente speciale şi de concerte susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi artişti români, ce se vor desfăşura de joi până duminică, intre orele 21.00 şi 23.00.
În Poiana Urbană, vei asculta fluturii din stomac, luminile care se sting şi un oraş care respiră distracţie!
Piaţa Universităţii din Bucureşti devine Km 0 al distracţiei! Săptămânal, de joi până duminică, te vei putea bucura de vară, chiar în centrul capitalei: zeci de concerte, proiecţii, jocuri şi evenimente alese vor aduce vacanţa mai aproape de casă.
În acest weekend, în Poiana Urbană, o să ascultăm jazz sub o lună amară...
Luna august aduce multe surprize în Poiană: Kumm, Jazzadezz, Luna Amară, Antonia şi Jazzappella concertează în Piaţa Universităţii, în weekeend-ul 1-4 august.
Piaţa Universităţii din Bucureşti a devenit Km 0 al distracţiei! Săptămânal, de joi până duminică, bucureştenii se pot bucura de vară, chiar în centrul capitalei.
Programul 1-4 august 2013:
Joi, pe 1 august, la ora 20.00, Jazzadezz o să ne ajute să visăm şi să ne pregătim pentru concertul Luna Amară, care va începe la ora 21.30.
De la debutul lor în 2000, Luna Amară a susţinut peste 700 de concerte atât în România, cât şi în Ungaria (Sziget Festival 2005 şi 2007), Bulgaria, Turcia, Germania, Olanda şi Franţa (East West Fest 2006, Lille), iar joi vin la Universitate să ne încânte cu un sunet complex, inedit.
Vineri, 2 august, Carvana AVON ajunge în Piaţa Universităţii şi prezintă un concert Antonia.
Sâmbăta, 3 august, la ora 20.00, cei de la Jazzapella o să ne aducă vacanţa mai aproape de casă, dar va trebui să dovedim şi noi “Kumm” ştim să ne distrăm.
Kumm este o trupă românească de rock alternativ, care a luat naştere în 1997, în Cluj, iar de atunci a reuţit să lanseze cinci albume şi să câştige inima multor fani, iar sâmbătă vin în Poiană, unde îi vei putea aplauda, începând cu ora 22.00.
Dumincă, în Poiană, te vei putea bucura de vizita ShortUp Festival şi de proiecţiile atent selectate de aceştia.
Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...