Monday, July 1, 2013

Colantare masini cu personalitate


Daca esti o fire dinamica, mereu activa, inventiva, sportiva sau creativa, nu ai sa te poti abtine sa nu-ti personalizezi masina. Sa te pui in valoare in trafic si sa conduci o masina care te reprezinta in totalitate nu este deloc greu daca ai mijloacele necesare la indemana.
Gaseste modelul preferat pentru a-ti inscriptiona masina, de la albinute, la flori, modele tribale sau mesaje speciale, alege o folie adeziva speciala pentru colantare auto, apeleaza la un atelier pentru a o decupa in forma dorita si aplica stickerele pe masina! Cum?
Dupa ce ai decupat sticker-ul in forma dorita, masoara spatiul unde vrei sa-l aplici, pentru a te asigura ca se potrivestesi apoi curata caroseria pentru ca adezivul sa adere in totalitate. Iti recomandam o solutie speciala care degreseaza masina inainte de aplicarea foliilor adezive. Solutia creeaza un strat rezistent, solubil, cu rol de intarire si separator intre suprafata pe care este aplicata si adezivul foliei. Daca aplici sticker-ul pe caroseria prafuita sau cu urme, s-ar putea dezlipi la doar cateva zile, fata de cei 3-5 ani de rezistenta garantati cand il aplici pe caroseria curata.
Pasul urmator este dezlipirea abtibildului de pe suportul de hartie si aplicarea pe masina. Aplica-l pe caroserie, presandu-l cu ajutorul unei raclete speciale pentru a nu se forma bule. Odata ce abtibildul a aderat complet pe caroserie, inscriptionarea este gata!
Stickerele pot fi aplicate si pe suprafete curbate, denivelate sau care nu se continua (imbinarea usilor de exemplu), dar pentru mai multa siguranta, iti trebuie o folie speciala cu capacitatea de a se mula pe elemente tridimensionale. Foliile de la Algernon sunt adaptate pentru orice tip de suprafata, dar si pentru orice nevoie a utilizatorului. De la folii metalice sau lucioase, la folii reflectorizante sau mate, va oferim o colectie variata de folii adezive care transforma o masina obisnuita intr-o vedeta in trafic.
Sfaturi
  • Fii atent la tipul foliei. Unele dintre acestea nu pot fi aplicate pe suprafetele curbate ale masinii.
  • Aplica sticker-ul intr-un spatiu inchis, cu o temperatura de cel putin 8 grade Celsius, dar si pentru a nu se depune praf pe caroserie in timp ce-l aplici.
  • Pentru aplicatii cu o suprafata mai mare, foloseste un magnet pentru fixarea foliei.
Colantari auto, colantare taxi, inscriptionari auto, inscriptionari masini,
colant, folie auto

Comenzi la :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
(intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen)
Sector 5,  Bucuresti
T: 021 332 13 11
M: 0722 316 594

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...