Friday, July 25, 2014

Evenimente in BUCURESTI : 25-27 iULIE

Festivalul de Teatru in Aer Liber la Promenada Mall 

Arta cucereste cu tot mai mare elan si avant spatiile neconventionale, inclusiv in Bucuresti.
Un astfel de eveniment, de care merita sa va bucurati este Festivalul de Teatru in aer liber, care se desfasoara in perioada 18 - 27 iulie PE terasa Promenada.

In cadrul festivalului se vor juca, in fiecare seara, PE Promenada, 12 piese de teatru independent, interpretate de tineri actori de la Godot, Mignon si Teatrul de pe Lipscani.

Evenimentul este cu intrare libera, asa ca puteti sa va chemati si prietenii dornici de o “pastila” de cultura. 

Train Delivery 2014 la Gara de Nord

Timp de 3 zile, te poti plimba dintr-un compartiment in altul trecand prin expozitii, spectacole, un restaurant pe șine si alte instalatii urbane.
Aducem pentru tine un tren pe care îl garăm pe linia 14, unde te așteaptă cel mai larg peron al Gării.În timpul ăsta câțiva dintre cei mai buni artiști graffiti din România vor desena trenul pe exterior, iar muzica va umple peronul, alături de zeci de proiecte gândite să redea gării fascinația pe care o merită. Tot pe linia 14 vom fi martorii unui proces de reconversie a unui vagon de marfă într-o cafenea, librărie și loc de întâlnire printr-o intervenție plastică-sculpturală care presupune decuparea tablei acestuia și transformarea ei în obiecte de mobilier. 
Evenimente in weekend / link-uri utile : http://metropotam.ro/evenimente/     http://www.vinsieu.ro/evenimente/bucuresti/data/toate/2/lsdp.html

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...