Thursday, July 24, 2014

LITERE VOLUMETRICE - HOTEL AMMON







ALS a fost dezvoltat special pentru industia reclamelor luminoase. Un sistem unic cu care putetm realiza rapid si eficient casete, litere sau logo-uri luminoase. Profilul realizat din tabla de aluminiu de 0.6mm,cat si profilul de inchidere din PVC cu latime de 25 mm, se muleaza dupa conturul literelor sau logo-ului ce urmeaza a fi realizat.
Fata literei : Fata literei se realizeaza din stiplex, dibond, PVC cu grosimea materialului de 3mm
Spatele litere : Spatele literei se realizeaza din dibond, PVC (min. 8mm). Spatele literei trebuie sa fie mai mic cu 1,5 - 2 mm decat fata literei. 
Hotelul Ammon, deschis in 2014, este localizat in partea de nord - est a statiunii, la o distanta de aproximativ 300 m fata de plaja.

Hotelul Ammon are o capacitate de cazare de 120 de camere, toate decorate modern, dintre care 56 cu pat matrimonial, 56 cu paturi twin, 6 apartamente si 2 camere single. Camerele sunt dotate cu TV LED, minibar, aer conditionat, wi-fi, seif, grup sanitar individual cu uscator de par. Hotelul pune la dispozitie 2 baruri cu acces la terasa si piscina, restaurant pe plaja privata, sala de entertainment cu: mese de fotbal, tenis, biliard si darts, sala de fitness echipata modern, sauna, jacuzzi, piscina incalzita si parcare pazita.

 ALS
 comenzi :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen
Sector 5,  Bucuresti
M: 0722 316 594 (daliana pacuraru)
daliana@graphis.ro

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...