Sunday, July 20, 2014

Colantari auto










Colantarea masinii poate avea rol multiplu. Se poate opta pentru transmiterea unui mesaj publicitar, promovarea unui brand, infrumusetarea masinii sau protejarea caroseriei.
Foliile isi pastreaza structura chiar si in urma unui stres termic, astfel incat aspectul nu va suferi modificari in functie de temperatura sau anotimp.
Pentru a obtine un efect special si mai notabil decat inscriptionarea intregii masini, multi soferi aleg sa-si decoreze doar parti ale masinii, precum aripile, capota, plafonul sau grafici aplicate doar pentru anumite parti ale masinii. Pentru ca in general aceste suprafete sunt curbate, aceste parti ale masinii au nevoie de un tip special de folii adezive, care sa se muleze perfect si sa nu creeze bule, dar care sa poata fi si repozitionabile, pentru a corecta micile defecte aparute in aplicarea foliei.
Totodata, foliile folosite pentru inscriptionarea partiala a masinii trebuie sa fie foarte subtiri, pentru a nu se simti diferenta de nivel dintre folie si vopsea. 
  • Oracal 951 Premium Cast. O folie speciala, foarte subtire, pentru inscriptionari curajoase si greu de trecut cu vederea. Daca va plac culorile metalice si lucioase, este folia perfecta! Oracal 951 nu are memorie de forma, ceea ce o recomanda pentru aplicatiile de lunga durata, pentru inscriptionat suprafete dificile – curbe, neregulate, deformate sau cu striuri, pe care adera 100%. Aveti de ales intre 97 de culori lucioase, 2 mate si 49 metalice, care rezista 7 ani!
  • Oracal 751 High Performance Cast. O folie disponibila in 119 culori lucioase, mate si metalice, ideala pentru inscriptionarea partiala a masinilor, mai ales a suprafetelor curbate datorita caracteristicilor de mulare deosebite si a faptului ca este foarte subtire.
  • Orajet 3951 Premium Cast. O folie din PVC, foarte subtire, cu un adeziv repozitionabil si permanent. Folia este disponibila alba sau incolora, dar poate fi imprimata cu imaginea dorita. Suprafata foliei este lucioasa, ceea ce acorda un plus de vizibilitate inscriptionarii. Aceasta folie este disponibila cu adeziv Rapid Air, care permite o inscriptionare fara bule. Cu acest tip de folie puteti realiza inscriptionari spectaculoase pe masina, trendul anului fiind nebunia Sticker Bomb.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...