Monday, February 9, 2015

Lovers’ Night Fair 2nd Edition

Lovers’ Night Fair 2nd Edition
“Have a Love Affair this Valentine’s with us”

Trattoria D’Oro
(Vineri - 13 Februarie 2015)

In Februarie Uptown Girl si Cupidon revin cu stil: cu doar o zi inainte de Valentine’s Day, surprizele noastre va asteapta la targul de noapte cu cadouri-unicat „Uptown Girl – Lovers’ Night Fair 2nd Edition”.

Astfel, Trattoria D’Oro (Str. Traian, Nr 147, Bucuresti) va fi gazda noastra pe 13 Februarie, intre orele 16:00 si 00:00.  
Toti cei care vor sa-si suprinda persoanele iubite cu daruri speciale sunt asteptati într-un cadru intim pentru a gasi obiecte unicat, lucrate manual cu multa pasiune de catre expozantii nostri. Vom pregati standuri cu cele mai atractive decoratiuni, bijuterii, accesorii, articolevestimentare, produse bio sicosmetice.

Printre surprizele serii se numara „LOVER’S PHOTO CORNER” organizat de fotograful Florian Gindila si Sevenblinks unde vom crea impreuna amintiri de neuitat cu ajutorul echipei de la Graphis Advertising care ne vor asigura un decor plin de culoare! 


In atmosfera calda si prietenoasa de la Trattoria D'Oro, oaspetii se pot bucura de ceaiuri fierbinti, cafea revigoranta, preparate italienesti si prajituri delicioase. Va   asteptam sa petrecem impreuna o seara speciala, intr-o locatie noua care merita descoperita!


Targul „Uptown Girl – Lovers’ Night Fair 2nd Edition”
Vineri 13 Februarie, orele 16:00-00:00
Trattoria D’Oro, Strada Traian Nr 147 , Foisorul de Foc, Bucuresti
Acces liber
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...