Friday, September 19, 2014

Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani

Timp de trei zile si trei nopti, Bucurestiul va sarbatori 555 de ani de la prima atestare documentara a orasului. Intre 19 si 21 septembrie Primaria Capitalei va organiza 'Zilele Bucurestiului' printr-o serie de evenimente - petreceri in aer liber, concerte, expozitii, targuri, explozii de muzica si culoare - ce vor avea loc in punctele cele mai importante ale Capitalei:  Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul istoric.

Porti deschise la Hanul Gabroveni
Sărbătoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie, cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
 
 

În zilele de 20 si 21 septembrie, Hanul Gabroveni îsi deschide oficial portile, în intervalul orar 10:00-20:00, pentru a-i întâmpina pe toţi cei ce doresc să cunoască mai bine unul dintre locurile care vor găzdui evenimente ce vor revitaliza peisajul cultural bucureştean.

Parcul Cismigiu – Târgul Bucurestiului

Începând de vineri, 19 septembrie, si până în data de 21 septembrie, în Parcul Cismigiu se va desfăsura Târgul Bucurestiului, unde, în intervalul 10:00- 22:00, vizitatorii sunt asteptati cu o gamă diversă de produse, de la obiecte ale mesterilor populari la cele apartinând tinerilor creatori autohtoni, iar în zona culinară, culturală si socială acestora li s-a pregătit un spatiu alternativ de relaxare si de petrecere a timpului liber, în natură, alături de familie si prieteni.

Sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 15:00, va avea loc Parada costumelor de epocă, urmată de un spectacol de magie TeO Magic Show, iar de la ora ora 18:00, timp de jumătate de oră, se va desfăsura deja legendara Bătaie cu Flori.
Începând cu ora 16:45, spectacolele artistice vor debuta cu Opera Comică De la Hora Mărtisorului la Călusari, urmată de minoritătile aromână, rromă, greacă, italiană, maghiară, turco-musulmană, germană, evreiască, iar de la ora 20:00 si până la 21:15, va urca pe scenă orchestra Valahia, cu Andreea Haisan, Gheorghită Nicolae, Marioara Man Gheorghe si Maria Dragomiroiu.
Duminică, 21 septembrie, Târgul Bucurestiului continuă cu zona culinară, culturală, atelierele interactive, parada costumelor de epocă si Bătaia cu flori. Începând cu ora 17:00, programul artistic va debuta cu un spectacol sustinut de grupul Trei parale, urmat de Midnight Colors, Anton Pann Ensemble, iar de la 18:50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmată de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buză si Taraful George Pătrascu, Irina Sârbu & Band si Marius Mihalache - Back to Swing.

Centrul Istoric
Dans în aer liber

Nu putea lipsi nici Centrul istoric din sărbătorirea Zilelor Bucurestiului. Astfel, începând de vineri 19 septembrie, timp de trei zile, în intervalul 17:00 – 23:00, intersectia străzilor Lipscani si Eugen Carada se va transforma într-un ring de dans în aer liber. Artistii invitati vor dansa pe ritmuri latino si vor sustine cursuri pentru cei ce doresc să învete tainele coregrafiei.
PARK(ing) Day

Vineri, 19 septembrie, RFI România organizează, pentru a cincea oară consecutiv în Capitală, evenimentul PARK(ing) Day, un manifest pentru un oras mai verde.  Strada Lipscani din Capitală, zona din spatele Băncii Nationale a României, va fi acoperită, pret de câteva ore, cu 300 de metri pătrati de gazon viu si redată bucurestenilor care îsi doresc un oras mai verde.
Bucurestenii sunt asteptati pe spatiul PARK(ing) Day cu o bibliotecă în aer liber, realizată cu sprijinul Seneca Anticafe, dar si cu ateliere pentru copii, realizate în parteneriat cu Teatrul Ion Creangă si Lafarge România. Asociatia DaDeCe va sustine un workshop de confectionare cărti din hârtie reciclată 100%, iar împreună cu City Garden, toti cei care vor trece pe Strada Lipscani vinerea aceasta, vor putea participa la atelierul „Plantează o floare”.

Piata Constitutiei
rEvolutia Muzicii Usoare Românesti

Un eveniment de excepție va avea loc în Piața Constituției, sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 20.00, unde se va desfășura rEvoluția Muzicii Ușoare Românești.

Pe scenă vor urca cei mai iubiți artiști români, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu până la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Ștefan Banică Jr. și mulți alții, iar publicul va fi invitat să cânte odată cu artiștii „De-ai fi tu salcie la mal”, „Strada Speranței”, „Bună seara, iubite”, „Truli, truli”, „Frumoasa mea”, „Mă întorc la tine, mare albastră”, „Lalele, lalele”, „Acasă”, „Pe barba mea” și multe alte piese care au traversat anii și au rămas vii în inima ascultătorilor.

iMapp Bucharest 555
Tot sâmbătă, de la ora 23:00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic în Europa, urmat de DJ Open Air Party, care va transforma Piața Constituției într-un club în aer liber.
La iMapp Bucharest 555, vor fi proiectate 5 show-uri a câte 5 minute și 55 de secunde, pe cea mai impresionantă suprafață pe care o poate oferi o clădire. Deși fațada Palatului Parlamentului a mai fost folosită pentru proiecții, este prima dată când este încorporată într-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexă, ce animă prin forme și culori suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și reinterpreta aria gigantică a construcției, de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Selecția echipelor de artiști a fost efectuată în urma unui concurs desfășurat pe siteul oficial al evenimentului, la care au participat echipe de artiști din întreaga lume. Dintre participanți, au fost selecționate 5 echipe cu un portofoliu deosebit, cărora li s-a oferit posibilitatea de a-și transforma ideile și viziunea în realitate, printr-un show de excepție. După ce vor avea loc toate cele 5 video-mappinguri, unul dintre ele va fi desemnat favoritul publicului, în urma unui vot prin sms, în timp real. Astfel, începând cu ora 23:05, show-ul debutează cu echipa Maxintensity din Ungaria, urmată de echipa The Macula - Cehia, echipa Damien Fountain din Franța, Les Ateliers Nomad din România și se încheie cu proiecțiile echipei SevenZero din Polonia.

Dj Open Air Party
După iMapp Bucharest 555, tot în Piața Constituției va avea loc, începând cu ora 24:00, DJ Open Air Party, eveniment ce-i aduce pe aceeași scenă pe Isabella „The Machine” Summers of Florence & The Machine și Whoo Kid (Official DJ of 50 Cent). În încheierea show-ului oferit de cei doi artiști internaționali, va mixa DJ Nico de Transilvania, ambasador al Last Night a DJ Saved My Life (proiect prin care cei mai importanți DJ din lume sărbătoresc ziua de 21 septembrie, Ziua Păcii).

Fântâni Arteziene București

Primăria Municipiului București şi Apa Nova București, invită bucureștenii vineri, 19 septembrie 2014, începând cu ora 19:00, să participe la inaugurarea primei etape a proiectului Fântâni Arteziene Bucureşti.
Evenimentul este susţinut printr-un spectacol live multimedia de către Zoli Toth Project, în cadrul proiectului Bach in Showbiz, pe teme de muzică clasică, pop, rock, jazz şi folclor românesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.
Piata George Enescu – Folk You!
Sâmbătă, 19 septembrie, și duminică, 20 septembrie, în intervalul orar 19:00-23:00, în Piața George Enescu se va desfășura Festivalul Folk You!.
Astfel, în cele două zile de festival vor urca pe scenă Vama, Pasărea Rock, Antract, Nicu Alifantis,Taxi, Florin Chilian și Alexandru Andrieș.

Piața Universității – Concert de muzică alternativă și spațiu expozițional
Tot vineri, 19 septembrie, pe esplanada cu statui de la Universitate, începând cu ora 20:00, până la ora 23:00, va avea loc un concert de muzică alternativă cu cele mai cunoscute trupe românești ale momentului: The Speakers, The Amsterdams, Les Elephants Bizarres, Luna Amara, Omul cu Şobolan şi Alternosfera.
În perioada 19-28 septembrie, esplanada cu statui se va transforma într-un spațiu expozițional, care va găzdui o instalație de artă contemporană - Feed me! a artiștilor Marilena Oprescu Singer și Radu Pop. Expoziția poate fi vizitată până pe data de 28 septembrie, apoi proiectul va parcurge un traseu itinerant în străinatate, urmând să ajungă printre altele și la Centrul Ars Electronica din Linz.

Simbolurile Bucureștiului la Palatul Brâncovenesc

Și Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești” din Mogoșoaia participă, în perioada 19 - 21 septembrie, la sărbătoarea „Zilele Bucureștiului” cu evenimente la care sunt invitați copii din școlile bucureștene și centre de plasament, care vor putea lua parte la ateliere de creație, susținute de artiști plastici. Tot pentru copii se vor organiza un minicircuit de Formula 1, sub formă de competiție cu premii, și jocuri interactive susținute de actori profesioniști. De asemenea, bucureștenii vor fi invitați în curtea palatului la teatru, precum și la concerte în aer liber. Curtea palatului va fi decorată cu o pictură 3D supradimensionată, care va înfățișa imagini din trecutul și prezentul Bucureștiului, precum și o proiecție a Bucureștiului în viitor.
La „Palatele Brâncovenești” din Mogoșoaia, duminică, 21 septembrie, începând cu ora 17:00, va avea loc un recital ADDA, iar de la 17:30, se va juca piesa de teatru “5 femei de tranziție” de Rodica Popescu Bitănescu. Spectacolul este urmat (în intervalul 19:15-19:45) de un concert Byron și de un recital Nightlosers, care va începe la ora 19:50.
De asemenea, vineri, 19 septembrie, la Palatul Copiilor, va avea loc Forumul Elevilor. Evenimentul va reuni reprezentanții liceelor bucureştene, iar elevii vor participa la workshopuri de dezvoltare şi consiliere personală.
Accesul publicului la toate evenimentele organizate de Zilele Bucurestiului este liber, se arata in comunicatul Centrului Cultural al Municipiului Bucureşti - ARCUB.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Primaria Capitalei organizeaza Zilele Bucurestiului, in perioada 19-21 septembrie. Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, parcul Cismigiu si Centrul Istoric.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014: 19 septembrie 2014
10:00 – 22:00 Târgul Bucureştiului (Parcul Cişmigiu)
10:00 – 22:00 Zonă culinară, culturală, socială (Parcul Cişmigiu)
10:00 – 22:00 FEED ME – Instalaţie de Artă Contemporană (Piaţa Universităţii – la statui)
13:00 – 18:00 Ziua Elevilor Bucureşteni (Palatul Naţional al Copiilor)
17:00 – 22:00 Bucureştiul dansează (Centrul Istoric / Intersecţia Străzilor Carada cu Lipscani)
18:00 – 23:00 Folk You! (Piaţa George Enescu)
20:00 – 23:00 Concert de muzică alternativă (Piaţa Universităţii – la statui)
ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014. Porti deschise la Hanul Gabroveni
BUCUREŞTI 555. Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
PROGRAM BUCUREŞTI 555. Pe 20 si 21 septembrie, Hanul Gabroveni isi deschide oficial portile, in intervalul orar 10,00-20,00, pentru a-i intampina pe toţi cei doresc să cunoască mai bine unul dintre locurile care vor găzdui evenimente ce vor revitaliza peisajul cultural bucureştean.
ZILELE BUCUREŞTILORTargul Bucurestiului, în Parcul Cismigiu
Incepand de vineri, 19 septembrie si pana in data de 21 septembrie, in Parcul Cismigiu se va desfasura Targul Bucurestiului, unde, in intervalul 10:00- 22:00, vizitatorii sunt asteptați cu o gama diversa de produse, de la obiecte ale mesterilor populari la cele aparținând tinerilor creatori autohtoni, iar in zona culinara, culturala si sociala acestora li s-a pregatit un spațiu alternativ de relaxare si de petrecere a timpului liber, in natura, alaturi de familie si prieteni.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Centrul Istoric – Dans in aer liber
EVENIMENTE ZILELE BUCUREŞTIULUI. Nu putea lipsi nici Centrul istoric din sarbatorirea Zilelor Bucurestiului. Astfel, incepand de vineri 19 septembrie, timp de trei zile, in intervalul 17.00 - 22.00, intersecția strazilor Lipscani si Eugen Carada se va transforma intr-un ring de dans in aer liber. Artistii invitați vor dansa pe ritmuri latino si vor sustine cursuri pentru cei ce doresc sa invețe tainele coregrafiei.
ZILELE BUCUREŞTI. Fantani Arteziene Bucuresti
ZILELE BUCUREŞTIULUI PROGRAM. Primăria Municipiului București şi Apa Nova București, invită bucureștenii vineri, 19 septembrie 2014, începând cu ora 19:00, să participe la inaugurarea primei etape a proiectului „Fântâni Arteziene Bucureşti".
PROGRAM ZILELE BUCUREŞTIULUI. Evenimentul este susţinut printr-un spectacol live multimedia de către Zoli Toth Project, în cadrul proiectului «Bach in showbiz », pe teme de muzică clasică, pop, rock, jazz şi folclor românesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555Piata Universitatii – Concert de muzica alternativa si spatiu expozitional
ZILELE BUCUREŞTILOR 2014. Tot vineri, 19 septembrie, la esplanada cu statui de la Universitate, incepand cu ora 20.00, pana la ora 23.00, va avea loc un concert de muzica alternativa cu cele mai cunoscute trupe românesti ale momentului: "The Speakers", "The Amsterdams", "Les Elephants Bizarres", "Luna Amara", "Omul cu Şobolani" şi "Alternosfera".
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555: Vezi AICI Programul complet al evenimentelor organizate de ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014
ZILELE BUCUREŞTIULUI. In intervalul 19-28 septembrie, esplanada cu statui se va transforma intr-un spațiu expozițional, care va gazdui o instalație de arta contemporana - "Feed me!" a artiștilor Marilena Oprescu Singer și Radu Pop. Expoziția poate fi vizitată până pe data de 28 septembrie, apoi proiectul va parcurge un traseu itinerant în străinatate, urmând să ajungă printre altele și în Centrul Ars Electronica din Linz.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014. Simbolurile Bucureștiului la Palatul Brâncovenesc
BUCUREŞTI 555. Și Centrul Cultural "Palatele Brâncovenești" din Mogoșoaia participă, in perioada 19 - 21 septembrie, la sărbătoarea "Zilele Bucureștiului" cu evenimente la care sunt invitați copii din școlile bucureștene și centre de plasament, care vor participa la ateliere de creație, susținute de artiști plastici. Tot pentru copii se vor organiza un minicircuit de Formula 1, sub forma de competiție cu premii și jocuri interactive susținute de actori profesioniști. De asemenea, bucureștenii vor fi invitați în curtea palatului la teatru, precum și la concerte în aer liber. Curtea palatului va fi decorată cu o pictură 3D supradimensionată care va înfațișa imagini din trecutul Bucureștiului, din prezent și o proiecție a Bucureștiului în viitor.
ZILELE BUCUREŞTILOR. De asemenea, vineri, 19 septembrie, la Palatul Copiilor, va avea loc Forumul Elevilor. Evenimentul va reuni reprezentanții liceelor bucureştene, iar elevii vor participa la workshopuri de dezvoltare şi consiliere personală.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Accesul publicului la toate evenimentele organizate de Zilele Bucurestiului este liber.
- See more at: http://www.b365.ro/zilele-bucurestiului-555-ani-programul-de-maine-vineri-19-septembrie-la-zilele-bucurestiului-2014_215232.html#sthash.ddBzD08y.dpuf
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Primaria Capitalei organizeaza Zilele Bucurestiului, in perioada 19-21 septembrie. Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, parcul Cismigiu si Centrul Istoric.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014: 19 septembrie 2014
10:00 – 22:00 Târgul Bucureştiului (Parcul Cişmigiu)
10:00 – 22:00 Zonă culinară, culturală, socială (Parcul Cişmigiu)
10:00 – 22:00 FEED ME – Instalaţie de Artă Contemporană (Piaţa Universităţii – la statui)
13:00 – 18:00 Ziua Elevilor Bucureşteni (Palatul Naţional al Copiilor)
17:00 – 22:00 Bucureştiul dansează (Centrul Istoric / Intersecţia Străzilor Carada cu Lipscani)
18:00 – 23:00 Folk You! (Piaţa George Enescu)
20:00 – 23:00 Concert de muzică alternativă (Piaţa Universităţii – la statui)
ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014. Porti deschise la Hanul Gabroveni
BUCUREŞTI 555. Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
PROGRAM BUCUREŞTI 555. Pe 20 si 21 septembrie, Hanul Gabroveni isi deschide oficial portile, in intervalul orar 10,00-20,00, pentru a-i intampina pe toţi cei doresc să cunoască mai bine unul dintre locurile care vor găzdui evenimente ce vor revitaliza peisajul cultural bucureştean.
ZILELE BUCUREŞTILORTargul Bucurestiului, în Parcul Cismigiu
Incepand de vineri, 19 septembrie si pana in data de 21 septembrie, in Parcul Cismigiu se va desfasura Targul Bucurestiului, unde, in intervalul 10:00- 22:00, vizitatorii sunt asteptați cu o gama diversa de produse, de la obiecte ale mesterilor populari la cele aparținând tinerilor creatori autohtoni, iar in zona culinara, culturala si sociala acestora li s-a pregatit un spațiu alternativ de relaxare si de petrecere a timpului liber, in natura, alaturi de familie si prieteni.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Centrul Istoric – Dans in aer liber
EVENIMENTE ZILELE BUCUREŞTIULUI. Nu putea lipsi nici Centrul istoric din sarbatorirea Zilelor Bucurestiului. Astfel, incepand de vineri 19 septembrie, timp de trei zile, in intervalul 17.00 - 22.00, intersecția strazilor Lipscani si Eugen Carada se va transforma intr-un ring de dans in aer liber. Artistii invitați vor dansa pe ritmuri latino si vor sustine cursuri pentru cei ce doresc sa invețe tainele coregrafiei.
ZILELE BUCUREŞTI. Fantani Arteziene Bucuresti
ZILELE BUCUREŞTIULUI PROGRAM. Primăria Municipiului București şi Apa Nova București, invită bucureștenii vineri, 19 septembrie 2014, începând cu ora 19:00, să participe la inaugurarea primei etape a proiectului „Fântâni Arteziene Bucureşti".
PROGRAM ZILELE BUCUREŞTIULUI. Evenimentul este susţinut printr-un spectacol live multimedia de către Zoli Toth Project, în cadrul proiectului «Bach in showbiz », pe teme de muzică clasică, pop, rock, jazz şi folclor românesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555Piata Universitatii – Concert de muzica alternativa si spatiu expozitional
ZILELE BUCUREŞTILOR 2014. Tot vineri, 19 septembrie, la esplanada cu statui de la Universitate, incepand cu ora 20.00, pana la ora 23.00, va avea loc un concert de muzica alternativa cu cele mai cunoscute trupe românesti ale momentului: "The Speakers", "The Amsterdams", "Les Elephants Bizarres", "Luna Amara", "Omul cu Şobolani" şi "Alternosfera".
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555: Vezi AICI Programul complet al evenimentelor organizate de ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014
ZILELE BUCUREŞTIULUI. In intervalul 19-28 septembrie, esplanada cu statui se va transforma intr-un spațiu expozițional, care va gazdui o instalație de arta contemporana - "Feed me!" a artiștilor Marilena Oprescu Singer și Radu Pop. Expoziția poate fi vizitată până pe data de 28 septembrie, apoi proiectul va parcurge un traseu itinerant în străinatate, urmând să ajungă printre altele și în Centrul Ars Electronica din Linz.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014. Simbolurile Bucureștiului la Palatul Brâncovenesc
BUCUREŞTI 555. Și Centrul Cultural "Palatele Brâncovenești" din Mogoșoaia participă, in perioada 19 - 21 septembrie, la sărbătoarea "Zilele Bucureștiului" cu evenimente la care sunt invitați copii din școlile bucureștene și centre de plasament, care vor participa la ateliere de creație, susținute de artiști plastici. Tot pentru copii se vor organiza un minicircuit de Formula 1, sub forma de competiție cu premii și jocuri interactive susținute de actori profesioniști. De asemenea, bucureștenii vor fi invitați în curtea palatului la teatru, precum și la concerte în aer liber. Curtea palatului va fi decorată cu o pictură 3D supradimensionată care va înfațișa imagini din trecutul Bucureștiului, din prezent și o proiecție a Bucureștiului în viitor.
ZILELE BUCUREŞTILOR. De asemenea, vineri, 19 septembrie, la Palatul Copiilor, va avea loc Forumul Elevilor. Evenimentul va reuni reprezentanții liceelor bucureştene, iar elevii vor participa la workshopuri de dezvoltare şi consiliere personală.
ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Accesul publicului la toate evenimentele organizate de Zilele Bucurestiului este liber.
- See more at: http://www.b365.ro/zilele-bucurestiului-555-ani-programul-de-maine-vineri-19-septembrie-la-zilele-bucurestiului-2014_215232.html#sthash.ddBzD08y.dpuf
Bucureşti 555. programul complet al manifestărilor 19 septembrie 2014 10:00 – 22:00 Târgul Bucureştiului (Parcul Cişmigiu) 10:00 – 22:00 Zonă culinară, culturală, socială (Parcul Cişmigiu) 10:00 – 22:00 FEED ME – Instalaţie de Artă Contemporană (Piaţa Universităţii – la statui) 13:00 – 18:00 Ziua Elevilor Bucureşteni (Palatul Naţional al Copiilor) 17:00 – 22:00 Bucureştiul dansează (Centrul Istoric / Intersecţia Străzilor Carada cu Lipscani) 18:00 – 23:00 Folk You! (Piaţa George Enescu) 20:00 – 23:00 Concert de muzică alternativă (Piaţa Universităţii – la statui) 20 septembrie 2014 10:00 – 20:00 Porţi deschise la Hanul Gabroveni 10:00 – 22:00 Târgul Bucureştiului (Parcul Cişmigiu) 10:30 – 13:30 Ateliere interactive (Parcul Cişmigiu) 10:00 – 22:00 Zonă culinară, culturală, socială (Parcul Cişmigiu) 10:00 – 22:00 FEED ME – Instalaţie de Artă Contemporană (Piaţa Universităţii – la statui) 15:00 – 20:00 Parada costumelor de epocă (Parcul Cişmigiu) 17:00 – 20:00 Ateliere interactive (Parcul Cişmigiu) 16:00 – 17:00 Spectacol de magie „TeO Magic Show” (Parcul Cişmigiu) 17:00 – 22:00 Bucureştiul dansează (Centrul Istoric / Intersecţia Străzilor Carada cu Lipscani) 18:00 – 18:30 Bătaia cu flori (Parcul Cişmigiu) 18:00 – 22:00 Spectacole artistice (Parcul Cişmigiu) 18:00 – 23:00 Folk You! (Piaţa George Enescu) 20:00 – 23:00 Concert extraordinar - rEvoluţia Muzicii Uşoare Româneşti (Piaţa Constituţiei) 23:00 – 24:00 Spectacol multimedia unic în Europa - iMapp Bucharest 555 (Piaţa Constituţiei) 24:00 – 04:00 DJ Open Air Party (Piaţa Constituţiei) 21 septembrie 2014 10:00 – 20:00 Porţi deschise la Hanul Gabroveni 10:00 – 22:00 Târgul Bucureştiului (Parcul Cişmigiu) 10:00 – 22:00 Zonă culinară, culturală, socială (Parcul Cişmigiu) 10,30-13,30 Ateliere interactive (Parcul Cişmigiu) 16,00-17,00 Spectacol de magie „TeO Magic Show” (Parcul Cişmigiu) 17,00-17,30 Bataia cu flori (Parcul Cişmigiu) 17:00 – 20:00 Ateliere interactive (Parcul Cişmigiu) 10:00 – 22:00 FEED ME – Instalaţie de Artă Contemporană (Piaţa Universităţii – la statui) 15:00 – 20:00 Parada costumelor de epocă (Parcul Cişmigiu) 18:00 – 22:00 Spectacole artistice (Parcul Cişmigiu) 17:00 – 22:00 Bucureştiul dansează (Centrul Istoric / Intersecţia Străzilor Carada cu Lipscani) 17:00-17.20 - recital ADDA (Palatele Brancovenesti - Mogosoaia) 17:30-19.00 - piesa de teatru “5 femei de tranzitie” de Rodica Popescu Bitanescu (Palatele Brancovenesti - Mogosoaia) 19.15-19.45 – concert Byron (Palatele Brancovenesti - Mogosoaia) 19.50-20.30 - recital Nightlosers (Palatele Brancovenesti - Mogosoaia) 18 - 28 septembrie 10:00 – 22:00 FEED ME – Instalaţie de Artă Contemporană (Piaţa Universităţii – la statui)

Citeste mai mult: adev.ro/nc3jgq

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...