Saturday, August 2, 2014

Vama Sub Lumini de Oscar 2014


Targuri si seminarii la Vama Veche   / 22-31 august

Vama Sub Lumini de Oscar este primul festival din Romania care ofera posibilitatea pasionatilor de a participa gratuit la 10 zile de cursuri de specializare in tehnicile fotografiei, filmului si picturii, la zeci de vernisaje si expozitii de fotografie. 


De asemenea, este singurul festival in care se desfasoara in paralel 14 workshopuri de fotografie, 5 de film, proiectii foto si de film, cursuri teoretice si concursuri zilnice cu premii. Toti participantii la festival vor avea, de asemenea, posibilitatea de a concura si pentru marele trofeu VSLO care va fi oferit pentru cea mai reusita lucrare. Expozitiile din cadrul festivalului promoveaza nu doar artisti deja consacrati, ci si lucrari ale participantilor la editiile precedente ale VSLO. 
Vama sub lumini de Oscar 2014, editia a V-a, sectiunea fotografie este un proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National. Festivalul este organizat de New Ad Zone in colaborare cu asociatia Visual Art, cu sprijinul Nikon si realizat in parteneriat cu Epson, Skoda, 4K Broadcast Solutions, Noumax, Schneider Production, Umbra Studio, Centru de Imagine, Kreatif, Dedolight, KinoFlo, WM Broadcasting si Aztec Inflatables.
Participare gratuita.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...