Saturday, May 10, 2014

Maratonul Regal ediția a III a – 10 mai 2014


Probe
Maratonul Regal ediția a III a se desfășoară în parcul Herăstrău pe un traseu de 10,5 km. Startul, sosirea și ceremonia de premiere vor avea loc la Palatul Elisabeta.
- Maraton 42,195 km. Durata maximă a probei de maraton este de 6 ore. Startul va avea loc la ora 8.00.
- Semi-maraton 21,097 km. Durata maximă a probei de semi-maraton este de 4 ½ ore. Startul va avea loc la ora 8.00.
Traseul de concurs
Startul se va da de la Palatul Elisabeta (Intrarea Romanești, lângă Muzeul Satului) de la ora 8.00, după care concurenții  vor intra pe traseul de 10,5 km, maratoniștii parcurgând traseul de 4 ori. Concurenții de la proba de semi maraton vor parcurge 2 ture.
Traseul trece prin următoarele puncte: Palatul Elisabeta – intrarea Românești – Șoseaua Kiseleff, pe trotuar – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – intrare în parc prin poarta de acces de la metrou Aviatorilor – aleile din parcul Herăstrău pe malul lacului – Elena Văcărescu – Pod Băneasa – Șoseaua București-Ploiești – Fântâna Miorița – Piața Presei Libere – Șoseaua Kiseleff, pe trotuar, traseu care se va repeta de 4 ori la proba de maraton și de 2 ori la proba de semi-maraton și se va termina la Palatul Elisabeta. Traseul se desfășoară numai pe trotuarele menționate, traversarea străzilor făcându-se numai prin locurile special amenajate (treceri de pietoni), sub îndrumarea organelor abilitate, pentru care se va restricționa cu intermitență traficul rutier pe străzile traversate de traseul evenimentului. Pentru desfășuarea optimă a competiției s-au luat aprobări de la Primăria Generală, Comisia Tehnică de Circulație, Brigada de Poliție Rutieră.
Puteți găsi harta cu traseul aici.
 articol preluat de aici : maratonul-regal

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...