Monday, January 27, 2014

Angajam DESIGNER GRAFICIAN ARHITECT

Angajam

DESIGNER - GRAFICIAN- ARHITECT



Responsabilitati:  

-Candidatul ideal trebuie sa poata propune clientului final o solutie de mobilare pt locuinta sau birou / magazin , sa poata desena acel mobilier si sa poata produce un proiect de executie necesar la fabricarea mobilierului.
  Candidatul trebuie sa aiba imaginatie si simt artistic , dar si cunostinte practice pentru a gasi solutii pentru  producerea obiectelor propuse.

Cerinte 
  • Consiliere client ,
  • proiectare mobilier , schite de executie , incadrari in foaia de material

DESIGNER - GRAFICIAN- ARHITECT



Responsabilitati: 

 - Proiectarea si urmarirea in executie a diferitelor tipuri  de materiale pentru print si  prin alte tehnologii: gravare laser, routare ( litere volumetrice, mobilier, etc ), plotare pt. indoor & outdoor, bannere, inscriptionari auto, materiale promotionale si de semnalizare diverse ( amenajari, decor tv etc ) incluzand masuratori la locatia aleasa de client, lista cu materiale, schite de taiere, desene detaliate ale produslului etc.
- Conceperea si realizarea machetelor grafice pentru tiparirea pe imprimantele digitale, tehnoredactare si paginare, pregatire grafica si montaj acolo unde este cazul: carti de vizita, afise, pliante si flyere, brosuri, etc


Trimiteti CV pe office@graphis.ro/ 0722 316 594

3 comments:

SabDesign said...

Pentru ce oras e disponibil job-ul?

graphis said...
This comment has been removed by the author.
graphis said...

Bucuresti. Angajam DESIGNER GRAFICIAN ARHITECT in Bucuresti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...