Wednesday, June 19, 2013

POP-UP DisplayCe este un POP-UP DISPLAY?

Este un sistem fantastic de prezentare, oferind un impact maxim, ideal pentru conferinte, prezentari,

showroom-uri, sali de asteptare. Pop-up display-urile sunt niste sisteme de afisare portabile, care pot afisa o reclama, un brand sau un mesaj corporatist. Pop-up-urile sunt concepute pentru a afisa o grafica de format mare si sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele.Cum se foloseste un POP-UP DISPLAY?

Pop-up display-urile sunt construite pentru a organiza si afisa un grafic imprimat flexibil, care este prins pe sistem cu ajutorul benzilor magnetice montate pe spatele fiecarui panou grafic.
Toate sistemele POP-UP sunt livrate in genti de transport tip troll. Structura din aluminiu tip SPIDER, este foarte usor de montat. Desfaceti structura, montati baghetele metalice pe structura, in partea de sus montati spoturile cu haolge, iar la final nu va ramene decat sa formati imagine din panourile grafice.
Montarea unui astfel de sistem nu dureaza mai mult de 5min. in functie de model.De ce ar trebuii sa folositi un POP-UP DISPLAY?

Fiind niste sisteme usor de transportat si de montat, ele sunt ideale pentru un expozant cu o mai putina experienta in montarea sistemelor portabile. Un pop-up display este o solutie ideala pentru prezentari, deoarece permite un impact vizual maxim. Sistemele pop-up display sunt portabile, si foarte flexibile cand vine vorba de schimbarea panourilor grafice noi. Ocupa putin spatiu si ofera un stand expozitional ideal, care poate fi utilizat de nenumarate ori.pop-upComenzi la :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
(intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen)
Sector 5,  Bucuresti
T: 021 332 13 11
M: 0722 316 594


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...