Monday, March 25, 2013

Tess Rally Dunlop 2013 - Raliul Brasovului 23 Martie 2013Decorare masini de rally
grafica : Dan Leurzeanu
pregatire pentru productie : Dan Stamulescu
pruducator : Graphis Advertising
comenzi : office@graphis.ro

Delecour castiga Tess Rally Dunlop 42!

Data: 23 Martie 2013 / Raliuri
Francois Delecour castiga ultima proba din Tess Rally Dunlop, pentru a-si adjudeca victoria, iar Vali Porcisteanu, lider la startul probei, a iesit in decor la putin timp dupa start, rasturandu-se. Pitesteanul a ajuns totusi la capatul probei, dupa ce spectatorii au repus masina pe roti, insa pierde si podiumul, incheind doar al optulea.mai multe aici :www.autorally.ro
 • Oracal 951 Premium Cast. O folie speciala, foarte subtire, pentru inscriptionari curajoase si greu de trecut cu vederea. Daca va plac culorile metalice si lucioase, este folia perfecta! Oracal 951 nu are memorie de forma, ceea ce o recomanda pentru aplicatiile de lunga durata, pentru inscriptionat suprafete dificile – curbe, neregulate, deformate sau cu striuri, pe care adera 100%. Aveti de ales intre 97 de culori lucioase, 2 mate si 49 metalice, care rezista 7 ani!
 • Oracal 751 High Performance Cast. O folie disponibila in 119 culori lucioase, mate si metalice, ideala pentru inscriptionarea partiala a masinilor, mai ales a suprafetelor curbate datorita caracteristicilor de mulare deosebite si a faptului ca este foarte subtire.
 • Orajet 3951 Premium Cast. O folie din PVC, foarte subtire, cu un adeziv repozitionabil si permanent. Folia este disponibila alba sau incolora, dar poate fi imprimata cu imaginea dorita. Suprafata foliei este lucioasa, ceea ce acorda un plus de vizibilitate inscriptionarii. Aceasta folie este disponibila cu adeziv Rapid Air, care permite o inscriptionare fara bule. Cu acest tip de folie puteti realiza inscriptionari spectaculoase pe masina, trendul anului fiind nebunia Sticker Bomb.

 • Comenzi la :
  GRAPHIS ADVERTISING
  Str. Inclinata nr.1-3
  intersectie cu
  Sos. Viilor, in incinta
  Fabricii Carmen
  Sector 5,  Bucuresti
  T: 021 332 13 11
  F: 021 332 13 12
  M: 0722 316 594 (daliana pacuraru)
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...