Friday, May 29, 2015

Evenimente / Bucuresti / 30 - 1 iunie

 
FESTIVALUL INTERNATIONAL DE STATUI VIVANTE, editia a V-a, se va desfasura in perioada 30 mai – 1 iunie 2015, in Parcul Crangasi
Statuile vii vor sa fie respectate si se muta in Crangasi!

Cu aceasta editie, a V-a, intr-un an aniversar cand Masca implineste 25 de ani de existenta, revenim la misiunea noastra apostolica, aceea de a genera act de cultura autentic pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de teatru, cartierele departate de centrul Capitalei. Anul acesta vor fi cartierul Crangasi si sectorul VI, adica locul in care suntem bine primiti, respectati iubiti si asteptati. Veti putea vedea multe statui vivante venite din strainatate, dar si pe cele create special de Masca pentru aceasta editie. Publicul va putea admira, alege si aprecia caci va avea de unde, dar mai ales va putea vibra alaturi de povestile fascinante, tulburatoare adesea ale statuilor unei editii pe care o dorim mai presus de toate cele anterioare. Vom avea de partea noastra vremea, un parc frumos si plin de verdeata, un public generos , si speram, intr-un numar covarsitor si, inca o data spun, respectul si admiratia edililor sectorului VI care ne asteapta si ne sprijina cu devotiune si profesionalism. 
 

1 IUNIE CU PIEDONE, EDITIA A III-A, 28 MAI - 01 IUNIE 2015, PARCUL LUMEA COPIILOR, SECTOR 4 BUCURESTI 
 
 
Expozitia de Violete Africane si Alte Gesneriaceae editia mai 2015, la Gradina Botanica din Bucuresti
Clubul Roman de Gesneriaceae organizeaza Expozitia de Violete Africane si Alte Gesneriaceae editia mai 2015, la Gradina Botanica din Bucuresti. Tema acestei editii este ROGVAIV, fiind realizata sub auspiciile Anului International al Luminii.


Fundaţia Kogaion 115 organizează “Târg de Rusalii”, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, în perioada 29-31 mai 2015. 


In ultimul weekend din luna Mai, 30-31 ale lunii, cei de la Black Helmets Romania organizeaza o intrunire moto intr-o locatie ce urmeaza sa fie comunicata ulterior. 


Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”, în parteneriat cu Asociaţia Bio România şi Opera Comică pentru Copii – Bucureşti vă invită luni, 1 iunie 2015,
la Ziua internaţională a copilului, eveniment dedicat celor mici şi foarte mici.

 Festivalul se va deschide sâmbătă, la ora 18.00, pe scena aflată în faţa Teatrului de Comedie, cu un moment inspirat de tematica ediţiei din acest an. Spectatorii sunt invitaţi să vizioneze în continuare, în sediul Teatrului de Comedie, spectacolele "(N)aum" - texte de Gellu Naum, regia Mariana Cămărăşan, coproducţie UnTeatru şi Teatrul Metropolis, şi "La vita e bella", de Radu F. Alexandru, regia Vlad Cristache, producţie a Teatrului de Comedie.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...