Saturday, May 23, 2015

Evenimente Bucuresti 23/24 MAI


Designer's Drive-in

 Peste 20 de designeri romani selectati vor expune pe 23 si 24 mai in cadrul pop-up shop-ului Designer's Drive-in #11, in timpul Romanian Design Week. Designer’s Drive-in promovează designul românesc de modă și își propune să simplifice interacțiunea designer-consumator. 

Evenimentul va avea loc pe terasa Chez Elvire a Institutului Francez (bd. Dacia nr. 77), între orele 11.00 și 20.00, iar intrarea este liberă.
  

A zecea ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc între 20 și 24 mai, la Romexpo

'Iubim 2 Roţi", festivalul destinat iubitorilor de două roţi, a ajuns la cea de-a treia ediţie şi se va întinde pe durata a trei zile. Dedicat atât motocicliștilor, cât și scuteriștilor și bicicliștilor, Iubim 2Roţi va avea loc anul acesta în perioada 22-24 mai.
Festivalul, organizat de Asociația Moto Free Riders, se va desfășura în complexul Romexpo. Timp de trei zile, pentru pasionații de două roți vor avea loc concerte, demonstrații și concursuri. Cei veniți din alte orașe vor avea la dispoziție un spațiu de campare dotat cu utilitățile necesare.

Profita de Ultimele REDUCERI pentru NUNTILE 2015 si OFERTE SPECIALE pentru nuntile 2015.
Editia de vara a Targului Ghidul Miresei, cel mai mare targ de nunti din Romania, se desfasoara intre 22 - 24 MAI 2015 in Cupola Romexpo. Daca vrei o nunta de poveste si un eveniment de invidiat nu trebuie sa ratezi Targul Ghidul Miresei. 


Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie îsi deschide portile pe data de 22 mai 2015 cu un program special pentru familiile cu copii. Pe parcursul celor trei zile de târg organizatorii au pregătit activităti speciale pentru cei mici. Iată 10 dintre cele mai amuzante activităti la care poti participa împreună cu toată familia

Romexpo, Pavilion C6

Bucharest Women Days celebrează femeia şi este primul eveniment din România care încurajează spiritul feminin, ajutându-l să se preţuiască, să se simtă bine în “pielea lui”.
Bucharest Women Days reuneşte, într-un singur spaţiu, un program multicultural, distractiv, relaxant şi interactiv, totodată, focusându-se pe mai multe arii din viaţa de zi cu zi a femeilor, de la dezvoltarea personală la timp liber şi răsfăţ.  

sursa: vinsieu.ro/
 
Angajam 
DESIGNER - GRAFICIAN- ARHITECT
Responsabilitati:  

-Candidatul ideal trebuie sa poata propune clientului final o solutie de mobilare pt locuinta sau birou / magazin , sa poata desena acel mobilier si sa poata produce un proiect de executie necesar la fabricarea mobilierului.
  Candidatul trebuie sa aiba imaginatie si simt artistic , dar si cunostinte practice pentru a gasi solutii pentru  producerea obiectelor propuse.
Cerinte 
  • Consiliere client ,
  • proiectare mobilier , schite de executie , incadrari in foaia de material
Trimiteti CV pe office@graphis.ro/ 0722 316 594
 
 
 

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...