Monday, August 4, 2014

Litere POLISTIREN










Montajul a fost realizat in VENUS - HOTEL AMMON


Literele volumetrice din polistiren au intrat puternic in ultimii ani pe piata productiei publicitare din Romania.
Acestea pot fi realizate fie din polistiren expandat ( EPS ) fie din polistiren extrudat ( XPS ), avand diferite grosimi si densitati si fiind protejate cu vopsea lavabila de exterior si interior.
Au o greutate redusa , se monteaza usor fara fixari mecanice si sunt rezistente atat la intemperii cat si la radiatiile UV.
Dimensiuni litere volumetrice din polistiren
Literele volumetrice din polistiren extrudat (XPS) se debiteaza din placi care pot avea urmatoarele grosimi: 2cm, 3cm, 5cm si 10cm. Prin alipirea a doua straturi de polistiren literele volumetrice din polistiren extrudat pot avea orice grosime.
Literele volumetrice din polistiren expandat (EPS) pot avea orice dimensiune si orice grosime, fiind decupate din blocuri de polistiren cu dimensiunea de 2m x 1 m x 1,2m. Literele din polistiren expandat se vopsesc cu acelasi tip de vopsea pe baza de apa , dar suprafata literelor va ramane deschisa, materialul fiind acela alb , cu bobite. Densitatea polistirenului expandat este de 20 kg/m cub
Decoratiuni si forme ornamentale pentru camere de copii si tineret. Personajele de desen animat realizate din polistiren inveselesc peretii camerelor copiilor. Formele volumetrice din polistiren pot fi folosite ca material didactic, in scopuri educativ-creative, in scop decorativ, etc. Copiii pot face lucru manual, pictand, decorand fulgi de zapada, oua de Paste, frunze, flori, fluturi, animale si alte forme volumetrice pe care le pot expune in camera lor, sau le pot atarna in brad, le pot oferi cadou . Se pot decora cu forme decorative din polistiren si peretii gradinitelor,creselor, centrelor de plasament,centrelor medicale pentru copii, salilor de clasa din scoli. Literele volumetrice din polistiren pot fi utilizate si la petrecerile tematice pentru copii, serbari , onomastici.
text preluat de pe

comenzi :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen
Sector 5,  Bucuresti
M: 0722 316 594 (daliana pacuraru)
daliana@graphis.ro

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...