Friday, August 8, 2014

Evenimente de Weekend - BUCURESTI 9 - 11 August

Chopper Academy M.C. Romania va invita si in acest an la o mega distractie cu ocazia celei de-a IV-a editii a festivalului moto de la Lehliu.
Urmariti-ne si veti afla cine va canta, cum ne vom distra si ce surprize va vom pregati. 

 Locatia festivalului


Festivalul International “Vara magica” – Bucuresti 555
Noua clipe de magie pura se vor desfasura la Ateneul Roman in perioada 9 iulie – 27 august 2014.

Editia din anul acesta cuprinde noua concerte la care veti avea ocazia sa ascultati artisti romani si straini cat si orchestre de tineret din tari precum Franta, Republica Moldova si Spania.
In continuare este afisat programul complet al festivalului: aici


Proiectul „Cu bastonul prin Bucuresti”, desfasurat in perioada 26 iulie - 7 septembrie, cuprinde anul acesta 14 tururi ghidate gratuite, desfasurate pe un traseu de 2 km, in fiecare sambata de la ora 11.00 si duminica de la ora 18.00, avand de fiecare data ca punct de pornire Ateneul Roman.
Cea de-a cincea editie a proiectului „Cu bastonul prin Bucuresti” se desfasoara sub semnul aniversarii celor 555 de ani ai Capitalei, echipa ARCEN pregatind in acest an atat pentru bucuresteni cat si pentru turisti o serie de povesti, istorii si informatii cu totul deosebite despre trecutul orasului Bucuresti.


Eveniment repetitiv: Lunar

str. Monetăriei nr. 3 (MŢR)

Târgul este o invitație la artă populară și gastronomie românească
Invităm bucureștenii dornici de frumos și tradiții să fie aproape de creatorii populari ce le vor fi oaspeţi timp de 3 zile! Meșterii expun ceramică de Horezu și Corund, lemn crestat, piatră sculptată, măști tradiționale, costume populare autentice, icoane, produse de marochinărie din piele naturală, creme și săpunuri făcute după rețetele bunicii. 
 

„Jazz’n Foișor”, cea de a doua ediție, se va desfășura în luna august în trei parcuri din București: Herăstrău, Cișmigiu și Kiseleff. Foișoarele din cele trei parcuri menționate vor găzdui câte un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 și 24 august sunteți invitați la o seară de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadîr. 
 
 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...