Friday, July 17, 2015

Evenimente in Bucuresti 17/ 19 Iulie


Concertul Robbie Williams in Romania in 2015 este programat oficial pe data de 17 iulie 2015 in Piata Constitutiei
Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care Robbie Williams il sustine in 2015. Turneul "Let Me Entertain You" debuteaza pe 25 martie, la Madrid, si va mai include show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). 
 
De vineri, 17 iulie, pana duminica, 19 iulie, de dimineata pana dupa-amiaza tarziu, va asteptam la Targul de Sfantul Ilie, organizat de Piata Taraneasca la Muzeul National al Taranului Roman. In curtea interioara si pe Aleea Samurcas va intampina aproximativ 100 de mesteri populari si producatori traditionali, dar si tineri artizani si colectionari de antichitati.
 
 
Bounty Fair este oaza de recreere creativa in centrul Bucurestiului!
Bounty Fair va asteapta in lumea artizanilor si artistilor romani, in aer liber!
In weekendul 18-19 iulie, intre 11:00 si 20:00, curtea si gradina Casei Universitarilor Bucuresti o sa fie impanzita de activitati care sa va faca sa deveniti pasionati de handmade:
- targ cu peste 50 de artizani si branduri romanesti
- peste 10 ateliere de creatie prin care sa invatati tehnicile prin care se fac diverse obiecte handmade
- terasa cu restaurant (va incurajam si sa va savurati bautura sau desertul direct la iarba verde)
- loc de relaxare in padure
- activitati pentru cei mici
- tombola la care puteti castiga unul din zecile de premii
Muzica de ambient va fi nelipsita! 
 
 
 Evenimentul face parte din programul celei de-a X-a editii a Stagiunii muzicale estivale, care se desfasoara in fiecare zi de vineri, sambata si duminica in Parcul Al.I.Cuza, pana pe 27 septembrie.
Programul acestei saptamani este:
vineri, 17 iulie 20.00-21.00 Byron unplugged
sambata, 18 iulie 18.00-20.00 Armonia Band
duminica, 19 iulie 18.00-20.00 Fanfara 10 Prajini

Zilnic pe scena din Centrul Istoric si la restaurantul La Conu' Iancu de la Hala Traian veti putea merge la spectacole de teatru de comedie, clasic si modern,  teatru de revista, spectacole de circ, music-hall, stand-up comedy si varietati musicale.
De-a lungul celor trei luni de festival, nume mari ale scenei precum Mihai Malaimare, Maia Morgenstern sau Dan Condurache vor urca pe scenele pregatite de organizatori, fiind programate peste 40 de spectacole.surse : vinsieu / Metropotam
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...