Friday, November 7, 2014

Evenimente 7-9 NOV - BUCURESTI

                   

 ARLECCHINO -DON GIOVANNI



Ediția a X-a a Festivalului Măști Europene … la Masca” se va desfășura în perioada 6-9 noiembrie la Teatrul Masca și are ca temă commedia dell’arte, un gen teatral mereu actual, cu „personaje mască”, fiecare dintre acestea întruchipând o anumită tipologie desprinsă din cotidian.
Invitații de anul acesta vin din Italia, țara unde a luat naștere commedia dell’arte. CompaniaPantakin da Venezia, condusă de Michele Modesto Casarin va fi prezentă cu două reprezentații ale spectacolului “Arlecchino – Don Giovanni”.
Spectacol prezentat de Compania Pantakin da Venezia, Veneţia (Italia) ARLECCHINO -DON GIOVANNI,regia şi scenariul: Roberto Cuppone – Michele Modesto Casarin se va juca la Teatrul Masca Vineri 7 și Sâmbătă 8 noiembrie, ora 19.00  în cadrul Festivalului Maști Europene la … Masca, ediția a X-a

Concert Mircea Vintila & Brambura in Hard Rock Cafe 


Seara de concert in Hard Rock Cafe din capitala
Concert cu parfum de epoca: MIRCEA VINTILA si BRAMBURA la Hard Rock Cafe pe 7 noiembrie.

Trubadurul romantic al micului Paris de alta data revine la Hard Rock Cafe, pentru o seara, ca pe vremuri. Pe 7 noiembrie MIRCEA VINTILA aduce pe scena clubului din parcul Herastrau melodiile indragite ce evoca imaginea Bucurestiului de alta data. 
 

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 la Sala Polivalenta 

 
Pe 7 noiembrie cea mai lunga noapte a publicitatii romanesti se intoarce la Sala Polivalenta.
Nu mai putin de 7 ore de spoturi, selectate dintre cele mai bune din lume, isi asteapta devoratorii cu mult mai mult decat proiectia propriu-zisa. Biletele pentru cea de a 19-a editie a evenimentului s-au pus deja in vanzare.
In acest an preturile biletelor variaza intre 35 si 70 de ron, in functie de sectoarele salii pentru care sunt rezervate.
 

Târg cu meşteşugari şi bucate tradiţionale, de Sfinții Arhangheli


Târgul este o invitație la artă populară și gastronomie românească
În perioada 7 – 9 noiembrie 2014 este organizat “Târg cu meşteşugari şi bucate tradiţionale, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din Bucureşti, Str. Monetăriei, Nr. 3. 

FESTIVALUL HAIDUCILOR...DE SFINTII MIHAIL SI GAVRIL

Cel mai lung şi gustos cârnat haiducesc va fi preparat în Capitală la Festivalul Haiducilor..de Sfinţii Mihail şi Gavril, în Parcul Naţional din Sectorul 2.

Te aşteptăm sâmbătă, începând cu ora 10:00, în Parcul Naţional din Capitală, pentru a da împreună startul pregătirii celui mare CÂRNAT HAIDUCESC, LUNG DE PESTE 30 METRII, peparat din carne de de oaie, vită şi vânat, asezonat cu condimente fel de fel. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...