Thursday, October 31, 2013

Standuri expozitionale modulare


Standul expozitional reprezinta cartea de vizita a companiilor  si ca atare, ar trebui sa fie de un standard in conformitate cu produsele expuse si cu semnificatia societatilor, atat in dimensiune de proiectare cat si ca aspect. In privinta detaliilor tehnice, standul trebuie sa fie perfect si sa indeplineasca standardele concurentei. Una din prioritati este prezentarea exponatelor astfel incat sa intampine nevoilor vizitatorilor. Standul expozitional  trebuie sa aiba un design atragator si  un proiect audio-vizual placut.
    O manifestatare expozitionala poate fi:

    • impresionanta – fara a fi lipsita de gust
    • modesta – fara a parea ieftin si neplacut
    • ademenitoare – fara a fi prea insistenta
    • spectaculoasa – dar nu ostentativa
    Proiectul standul expozitional este determinat de conceptul tehnico-organizatoric al manifestarii expozitionale.
    Exista 3 metode de constructie a unui stand:

    1.Constructie “deschisa” – fara bannere (pereti) in exteriorul standului care ar putea bloca vizibilitatea;      standul este vizibil, toate exponatele se pot identifica usor, de la departare.
    2.Constructie “partial deschisa” – cu bannere (pereti) in exteriorul standului pentru a impiedica      vizibilitatea directa a vizitatorilor catre interiorul standului; este o metoda des intalnita.
    3.Constructie “inchisa” – standul este conceput cu pereti pe toate laturile (eventual cu ferestre);      pentru a vizualiza exponatele, demonstratiile si a discuta cu expozantii, vizitatorii trebuie sa intre in      stand. Standul este impartit de peret,i in mai multe zone –oficiu, zona de discutii, spatiu de      depozitare, zona de demostratii- care asigura functionalitea acestuia. Pe peretii zonelor de  demonstratii se expun panouri informative (fotografii, grafica, text, etc)
http://www.eventexpo.ro/standuri-expozitionale.html
Comenzi si consultanta la :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
(intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen)
Sector 5,  Bucuresti
T: 021 332 13 11
M: 0722 316 594


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...