Tuesday, May 21, 2013

LI-WU Bucuresti - Decorare Restaurant Vietnamez
Concernul vietnamez LI-WU a decis sa continue investitia din Romania prin deschiderea unui nou restaurant cu specific Vietnamez, in Bucuresti, in zona Centrului Vechi, vis-a-vis de Centrul Comercial Cocor, pe strada Gabroveni nr 61. Preparatele sunt facute dupa retete traditionale vietnameze iar clientii pot vedea bucatarii cum gatesc si ce ingrediente folosesc.


Restaurantele LI-WU se deosebesc de celelalte locatii cu profil asiatic prin faptul ca promoveaza mancarea sanatoasa ce se prepara in fata clientului cu ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate.
Avand in vedere ca bucataria vietnameza este considerata printre cele mai sanatoase din lume prin faptul ca se folosesc foarte multe verdeturi proaspete, legume, peste si fructe de mare, prin proiectul LI-WU se doreste sa se arate romanilor o alta modalitate de preparate asiatice mult mai sanatoasa, mai consistenta decat cea chinezeasca cu care toti oamenii sunt obisnuiti.
Carnea si legumele sunt proaspete, nimic nu este congelat si totul se gateste in fata clientului.
O caracteristica de baza a bucatariei vietnameze este ca tot ce pui pe masa sa fie extrem de proaspat si sa respecte principiile yin yang, lucru care creeaza un echilibru benefic pentru corp. De asemenea, trebuie stiut ca in bucataria vietnameza se regasesc influentele principiilor asiatice ale celor 5 elemente; lemn, foc, pamant, metal, apa.
Totul este intr-un echilibru perfect astfel incat dupa ce ai mancat vei avea o senzatie de bine pe care nu o intalnesti dupa ce servesti o masa grea intr-un alt tip de restaurant, cu o alta bucatarie.
Inaugurarea noului restaurant se va face Marti, 21 mai 2013, incepand cu ora 19.00. www. liwu .ro;

Despre LIWU GASTRONOMIC SRL
LI-WU este un lant international de restaurante cu profil vietnamez, in momentul de fata avand locatii deschise in Romania, Cehia, Vietnam.

Citeste mai mult: Inaugurare restaurant vietnamez LI-WU Bucuresti

 
Comenzi la :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
(intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen)
Sector 5,  Bucuresti
T: 021 332 13 11
M: 0722 316 594

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...